Nytår 2017

Take Away

**

Forret: 3 Nytårs Tapas

Nytårstorsk som rielette med capers, rødbede og peberrod

Mini tartelet med håndpillet søkogte rejer, avokado og grøn urte mayonnaise og cecina

Lufttørret Durocskinke med confiteret tomat, manchego og sprøde jordskokker

** 

Hovedret:

Urtestegt oksemørbrad med bagt pommes puré rørt med persillerod.- braiseret løg, skaller og Portvinssauce.

**

Dessert:

Chokolade toffee kage på kiksebund med top af mascarpone og appelsin – hertil creme anglaise med polynesisk vanilje og kirsebærkompot.

3 Retter Pr. couvert 415,- kr. 

  

**

Hvis du køber retterne enkeltvis:

Forret Pr. couvert 158,- kr.

Hovedret Pr. couvert 300,- kr.

Dessert Pr. couvert: 98,- kr.

  

**

Natmad eller til dagen efter

Hotdog kit 80,- kr.

Indeholder til 2 stks. hotdog. Hjemmebagt øko.pølsebrød – 2 x pølser samt diverse klassisk tilbehør.

Til Kl.24

hj.bagt kransekage Pr.Stk 25,- kr.

**

  

Afhentes d.31/12 fra kl.10 til 13.30 

Bestilles på 5993 1727

Eller

e-mail

Hent menuen som PDF